Estetică corporală

Oferta noastră este diversificată, iar modul în care vom îmbină tratamentele de remodelare corporală ținând cont de toate detaliile ce duc la rezultate optime-cum ar fi utilizarea aparatelor performante, utilizarea produselor de calitate, durata ședințelor, condițiile în care se vor desfășura acestea și bineînțeles pregătirea adecvată a terapeuților,  vor fi gândite în așa fel încât să obțineți rezultate vizibile într-un timp cât mai scurt

LPG Cellu M6

tratament spa LPG CELLU M6

Recomandarea noastră numărul 1 pentru remodelarea corporală este LPG Cellu M6, ce rivalizează în rezultate cu chirurgia estetică. Endermologia cu Cellu M6 reprezintă un tratament non invaziv și extrem de eficient în combaterea celulitei în toate stadiile ei, chiar și cele mai avansate – cu adipozitati ce refuză a fi eliminate prin alte metode.

Eficiența endermologiei a fost dovedită în nenumărate studii clinice, iar LPG Cellu M6 este considerat liderul mondial cu cele mai bune rezultate în combaterea celulitei, chiar și în cazul celei fibroase, acesta folosind tehnologie brevetată exclusiv de LPG Franța.

În plus,acest aparat este prezent în 95 de țări,iar statistica spune că din anul 1986, când a fost lansat în Franța, au fost tratați peste 10 milioane de pacienți  – dintre care și multe vedete internaționale – pentru a-și contura siluetele.
LPG Cellu M6 dispune de funcții atât pentru corp cât și pentru față. Pentru corp, aparatul dispune de 3 tipuri de rollere motorizate independent, permițând sistemului să acționeze asupra țesutului în ambele sensuri.

  1. Roll in – pentru SLĂBIRE (în cazul celulitei fibroase și grăsimii profunde).
  2. Roll out – pentru FERMITATE (stimulează microcirculația, fibroblastele, având ca rezultat producerea de colagen și elastină, reîntinerirea celulară și tonifierea pielii).
  3. Roll up – pentru REMODELARE (acțiune asupra celulitei clasice, pielii lăsate, conturării, eliminând astfel aspectul de gropițe, coajă de portocală).

LPG Cellu M6 este indicat și în cazul persoanelor care au apelat la liposucție, folosindu-se cu succes după intervenția chirugicala dar și înaintea ei.
Tratamentul cu LPG Cellu M6 se personalizează în funcție de problemele fiecăruia, iar pentru aceasta recomandăm o consultaie gratuită în cadrul Spa-ului nostru, unde vom stabili împreună o schemă de tratament asociind eventual și alte terapii din portofoliul nostru.

Electrostimulare

Prin electrostimulare înțelegem provocarea unei contracții musculare pornind de la curenți electrici (tehnologie ce datează din 1791 în urma constatărilor lui Galvani-cel care a descoperit că un curent electric poate induce contracții musculare).

Această tehnologie este folosită atât în medicină (recuperare, menținerea funcției musculare pentru pacienții imobilizați, în cazul durerilor musculare, ajută în tratamentul artritei, al reumatismului, incontinență urinară), ca instrument auxiliar pentru creșterea forței și rezistenței musculare, ca metodă alternativă a fitness-ului (sau complementară) dar și ca instrument util în slăbire (creează o cerere uriașă de energie în mușchi, iar pentru a satisface această cerere aceștia ultilizeaza grăsimile din împrejurimi ca și sursă de energie, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții obișnuite de fitness). Conform opiniei experților, aproximativ 45 minute de electrostimulare echivalează cu 2-4 ore de gimnastică fără întrerupere, stratul adipos se micșorează, pielea își recapătă elasticitatea și aspectul sănătos.

Electrostimularea se adresează și persoanelor fără surplus de grăsime dar care doresc tonifiere musculare sau manifestă o lipsă de fermitate a pielii datorată, de exemplu, de o scădere bruscă în greutate.
Aparatul de electrostimulare din cadrul Spa-ului nostru, combină tratamentul de electrostimulare cu termoterapia, obținându-se astfel rezultate mai bune și mai rapide.

Efectele electrostimulării se văd în funcție de metabolism, intensitate și frecvența de utilizare și dacă se urmează sau nu o dietă. Recomandăm asocierea acesteia cu alte terapii din portofoliul nostru care vor fi stabilite în cadrul unei consultații gratuite pe care vă rugăm să o programați telefonic, pe site sau facebook-ul nostru.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH