Estetica corporala

Oferta noastra este diversificata iar modul in care vom imbina tratamentele de remodelare corporala tinand cont de toate detaliile ce duc la rezultate optime cum ar fi utilizarea aparatelor performante , utilizarea produselor de calitate, durata sedintelor , conditiile in care se vor desfasura acestea si bineinteles pregatirea adecvata a terapeutilor,  vor fi gandite in asa fel incat sa obtineti rezultate vizibile intr-un timp cat mai scurt

LPG CELLU M6

Recomandarea noastra numarul 1 pentru remodelarea corporala este LPG Cellu M6 ce rivalizeaza in rezultate cu chirurgia estetica. Endermologia cu Cellu M6, este un tratament non invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei in toate stadiile ei,fi si din cele mai avansate cu adipozitati ce refuza a fi eliminate prin alte metode.

Eficienta endermologiei a fost dovedita in nenumarate studii clinice, iar LPG Cellu M6 este considerat liderul mondial cu cele mai bune rezultate in combaterea celulitei, chiar si in cazul celei fibroase, acesta folosind tehnologie brevetata exclusiv de LPG Franta.tratament spa LPG CELLU M6

In plus,acest aparat este prezent in 95 de tari,iar statistica spune ca din anul 1986,cand a fost lansat in Franta, in lume au fost tratati peste 10 milioane de pacienti apeland la el multe din vedetele internationale pentru a-si contura siluetele.
LPG Cellu M6 dispune de functii atat pentru corp si pentru fata. Pentru corp, aparatul dispune de 3 tipuri de rollere motorizate independent, permitand sistemului sa actioneze asupra tesutului in ambele sensuri.

 1. Roll in- pentru SLABIRE (in cazul celulitei fibroase si grasimi profunde).
 2.  Roll out-pentru FERMITATE (stimuleaza microcirculatia, fibroblastele, avand ca rezultat producerea de colagen si elastina,reintinerirea celulara si tonifierea pielii).
 3.  Roll up- pentru REMODELARE (actiune asupra celulitei clasice,pielii lasate, conturarii, eliminand astfel aspectul de gropite,coaja de portocala).

LPG Cellu M6 este indicat si in cazul persoanelor care au apelat la liposuctie, folosindu-se cu succes dupa interventia chirugicala dar si inaintea ei.
Tratamentul cu LPG Cellu M6 se personalizeaza in functie de problemele fiecaruia,iar pentru aceasta recomandam o consultaie gratuita in cadrul Spa-ului nostru unde vom stabili impreuna o schema de tratament asociind eventual si alte terapii din portofoliul nostru.

Electrostimulare

Prin electrostimulare intelegem provocarea unei contractii musculare,pornind de la curenti electrici. (tehnologie ce dateaza din 1791 in urma constatarilor lui Galvani,care a descoperit ca un curent electric poate induce contractii musculare).electrostimulare-300x197

Aceasta tehnologie este folosita atat in medicina(recuperare,mentinerea functiei musculare pentru pacientii imobilizati,in cazul durerilor musculare,ajuta in tratamentul artritei,al reumatismului,incontinenta urinara), ca instrument auxiliar pentru cresterea fortei si rezistentei musculare, ca metoda alternativa a fitness-ului(sau complementara) dar si ca instrument util in slabire(creeaza o cerere uriasa de energie in muschi,iar pentru a satisface aceasta cerere acestia ultilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie,arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite de fitness). Electrostimularea are conform opiniei expertilor ,aproximativ 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 2-4 ore de gimnastica fara intrerupere, stratul adipos se micsoreaza,pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos.

Electrostimularea se adreseaza si persoanelor fara surplus de grasime dar care doresc tonifiere musculare sau manifesta o lipsa de fermitate a pielii datorata de exemplu de o scadere brusca in greutate.
Aparatul de electrostimulare din cadrul Spa-ului nostru,combina tratamentul de electrostimulare cu termoterapia,obtinandu-se astfel rezultate mai bune si mai rapide.

Efectele electrostimularii se vad in functie de metabolism,intensitate si frecventa de utilizare si daca se urmeaza sau nu o dieta. Recomandam asocierea acesteia cu alte terapii din portofoliul nostru care vor fi stabilite in cadrul unei consultatii gratuite pe care va rugam sa o programati telefonic, pe site/facebook-ul nostru .
liul nostru.

RadioFrecventa

Are efecte spectaculoase in remodelarea corporala. Este un tratament non-invaziv ce poate fi folosit pe orice parte a corpului. Radiofrecventa are la baza emisia de unde electromagnetice cu frecventa mare care ajunsa in tesuturi,face ca electronii sa oscileze,sa vibreze. radiofrecventa-300x201Aceasta oscilatie a electronilor pe orbitele lor creeaza efectul de incazilre locala,care duce la termolipoliza, adica la lizare prin temperatura a celulelor adipoase.
Radiofrecventa are ca si efecte:

 • eliminarea sau distrugerea adipocitelor
 • atenueaza vergeturile si previne aparitia lor
 • induce slabirea si remodelarea corporala
 • ajuta la cresterea usoara a productiei de fibre de colagen ceea ce creste fermitatea pielii.
 •  combate aspectul de piele flasca
 • creste gradul de oxigenare a tesutulrilor
 • imbunatateste circulatia sangvina si limfatica
 • ajuta la eliminarea mai usoara a toxinelor din tesuturile epiteliale,conjunctive si musculare

Ca in toate tratamentele de slabit si remodelare se recomanda asocierea acestuia cu alte terapii si cu o dieta echilibrata in vederea obtinerii rezultatelor dorite.

Va stam la dispozitie, pentru consultatii gratuite in cadrul carora vom stabili varianta de tratament optima pentru dumneavoastra

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH