Originale, puternice, creative și extrem de eficiente, Tratamentele de Relaxare ce poartă semnătura ALLURE Spa îmbină în mod magistral diversele proceduri și tehnici terapeutice, pentru efecte spectaculoase, adaptate fiecărui client în parte.

O experienta minunata din arta masajului . O combinatie inedita de tehnici studiate si perfectionate ce va readuc in cea mai buna forma fizica si psihica.

Dollarphotoclub_60040191

O calatorie senzoriala in lumea aromelor ce se regaseste in consistenta unei lumanari, care se topeste si se transforma intr-un elixir nutritiv pentru o piele catifelata.20.07.2016 - oferta 10%

 

Aceasta terapie presupune folosirea antebratelor, coatelor si a mainilor,cu miscari lungi si continue,ce ajuta la eliberarea blocajelor energetice.Induce o stare de relaxare si un echilibru in plan emotional.
Masaj Lomi Lomi

Masaj inspirat din traditia orientala ce consta intr-o varietate de miscari specifice,executate cu betele de bambus.Imbinand manevre rapide si presiuni lente cu manevre de stretching rezulta o experieta deosebita din arta masajului. Stimuleaza sistemul limfatic,circulatia sangvina cu efecte vizibile in tratarea celulitei si a retentiei de apa,ajutand la definirea liniei corpului (cand este efectuat cu regularitate) oferind in acelasi timp vitalitate si o stare de bine generala.

Masaj Bamboo

Miscari  lente menite să va intrerupa sirul gandurilor si sa va confere o stare de bine. Ajuta la inlaturarea stresului si oboselii, detensionand musculatura, echilibrand sistemul nervos si centrele energetice.

Mesaj de relaxare

Recomandat ca tratament recuperator in cazul unor sechele patologice, afectiuni articulare sau musculare, traumatisme si tulburari evolutive.

Are efect antialgic, decontracturant si tonifiant tinand cont de particularitatile fiecaruia.

Masaj terapeutic

Specialistii spun ca drenajul limfatic asigura o curatire si o regenerare profunda a organismului.

Are rol detoxifiant, ajuta la eliminarea retentiilor de apa, efect anticelulitic, stimuleaza circulatia venoasa si limfatica, previne tromboflebita.

masaj drenaj limfatic

Masaj decontracturant al spatelui si al umerilor ce diminueaza tensiunile musculare cauzate de oboseala, stres si posturi incorecte.

masajul spatelui iasi

Tehnica traditionala din Indonezia ce consta intr-o varietate de miscari specifice, presiuni line, stretching, favorizand indepartarea blocajelor, echilibreaza sistemul energetic, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, relaxeaza si energizeaza.

masaj balinez 2

Tehnică a medicinei alternative, masajul reflexogen normalizeaza functiile organismului prin eliminarea toxinelor, imbunatateste circulatia sangvina, limfatica, reechilibreaza activitatea organelor interne si metabolismul, stimuland in acelasi timp si sistemul imunitar.

Are indicatii ca si tratament adjuvant in cazul: durerilor de cap, insomnii, tulburari endocrine, afectiuni circulatorii, hepato-biliare si digestive.

masaj-reflex

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH