Masaje

Originale, puternice, creative și extrem de eficiente, Tratamentele de Relaxare ce poartă semnătura ALLURE Spa îmbină în mod magistral diversele proceduri și tehnici terapeutice, pentru efecte spectaculoase, adaptate fiecărui client în parte.

O experiență minunată din arta masajului . O combinație inedită de tehnici studiate și perfecționate ce vă readuc în cea mai bună formă fizică și psihică.

Dollarphotoclub_60040191

O călătorie senzorială în lumea aromelor ce se regăsește în consistența unei lumânări, care se topește și se transformă într-un elixir nutritiv pentru o piele catifelată. 20.07.2016 - oferta 10%

 

Masaj inspirat din tradiția orientală ce constă într-o varietate de mișcări specifice, executate cu bețele de bambus. Îmbinând manevre rapide și presiuni lente cu manevre de stretching rezultă o experieță deosebită din arta masajului. Stimulează sistemul limfatic, circulația sangvina cu efecte vizibile în tratarea celulitei și a retenției de apă, ajutând la definirea liniei corpului (când este efectuat cu regularitate) oferind în același timp vitalitate și o stare de bine generală.

Masaj Bamboo

Miscari lente menite să vă întrerupă șirul gândurilor și să vă confere o stare de bine. Ajută la înlăturarea stresului și oboselii, detensionând musculatura, echilibrând sistemul nervos și centrele energetice.

Mesaj de relaxare

Recomandat ca tratament recuperator în cazul unor sechele patologice, afecțiuni articulare sau musculare, traumatisme și tulburări evolutive.

Are efect antialgic, decontracturant și tonifiant ținând cont de particularitățile fiecăruia.

Masaj terapeutic

Specialiștii spun că drenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului.

Are rol detoxifiant, ajută la eliminarea retențiilor de apă, efect anticelulitic, stimulează circulația venoasă și limfatică, previne tromboflebită. masaj drenaj limfatic

Masaj decontracturant al spatelui și al umerilor ce diminuează tensiunile musculare cauzate de oboseală, stres și posturi incorecte.

masajul spatelui iasi

Tehnică tradițională din Indonezia ce constă într-o varietate de mișcări specifice, presiuni line, stretching, favorizând îndepărtarea blocajelor, echilibrează sistemul energetic, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, relaxează și energizează.

masaj balinez 2

Tehnică a medicinei alternative, masajul reflexogen normalizează funcțiile organismului prin eliminarea toxinelor, îmbunătățește circulația sangvină, limfatică, reechilibrează activitatea organelor interne și metabolismul, stimulând în același timp și sistemul imunitar.

Are indicații ca și tratament adjuvant în cazul: durerilor de cap, insomnii, tulburări endocrine, afecțiuni circulatorii, hepato-biliare și digestive.

masaj-reflex

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH