Micropigmentare Semipermanentă

Micropigmentarea presupune implantarea de pigmenți în piele la nivelul stratului superficial, (pigmentare, desen epidermic), fără a atinge straturile vascularizate. Această procedură persistă în timp, dar nu este definitivă! Prin metabolismul corpului se elimină treptat aceste particule de pigment (în cca.10 luni – 2 ani), până la dispariția completă.
În acest interval, culorile scad treptat și uniform în intensitate (culorile deschise mai mult decât cele închise).

Procedura se face în două ședințe, (a doua ședință trebuie făcută la 4-5 săptămani de la prima ), anestezice locale sub formă de cremă/gel, ace sterile de unică folosintă, cremă pentru îngrijire după procedură și nu în ultimul rând, consiliere asupra formei potrivite. Procedura de micropigmentare se desfăsoară în condiții maxime de igienă și sigurantă, aparatura este de ultimă generație, nu doare, nu face zgomot iar pigmenții de cea mai inaltă calitate testați dermatologic.

Micropigmentarea nu produce efecte secundare și nu afectează firele de păr existențe. Nu se poate estima de la început cu maximă precizie cât timp culoarea va rămane la fel de intensă – depinde de tipul de piele, culoarea tenului, stil de viată, gradul de expunere la soare sau ultraviolete, culoarea aleasă, folosirea anumitor medicamente și starea generală de sănătate și nu în ultimul rând, îngrijirea pielii.

Dermopigmentare Buze

Buzele întotdeauna au reprezentat un simbol al feminitătii și a senzualitătii. Forma, mărimea și culoarea buzelor pot exprima și transmite informații despre tine și personalitatea ta.

Accentuarea frumuseții buzelor se poate face printr-un machiaj semipermanent al acestora, metodă prin care buzelor li se poate face un frumos contur sau li se poate mări ușor volumul.

De asemenea, buzele se pot colora parțial sau total. Iregularitatile sunt ușor ascunse și nu vă vor mai deranja. Conturul semipermanent al buzelor se face în urmă unui desen care trebuie să vă avantajeze fizionomia. Culorile se aleg atât în funcție de preferințe cât și de nuanța buzelor și a tenului.
Fie că alegem doar să conturăm buzele urmând linia naturală sau redefinind formă, fie că optăm pentru un plus de culoare pe toată suprafața acestora, machiajul semipermanent ne ajută cu succes să scăpăm de urmele de ruj lăsate pe pahare, gulere sau obraji. În plus, eliminăm și aspectul palid al gurii care apare odată cu ștergerea gloss-ului.

Gama de culori pentru machiajul semipermanent este diversificată. Formă conturului și nuanța finală sunt stabilite impreună (esteticiană va propune, dumneavoastră decideți). Nu veți mai avea probleme cu conturul care se întinde sau cu buzele colorate inegal. Conturul nostru rămane iar buzele noastre sunt perfect colorate. Și asta nu este tot, un machiaj semipermanent este o excelentă bază pentru machiaj. Pigmentul fiind în primele straturi ale epidermei, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu își modifică nuanța.

Înainte de orice insă, nu uită o regulă esentială pentru a-ți menține buzele frumoase: trăieste-ți viață încruntându-te cât mai puțin și zâmbind cât mai mult.

Dermopigmentare Sprâncene

Sprâncenele incadrează și armonizează fața, accentuează expresivitatea și frumusețea ochilor, luminează întregul chip, însă în mod contrar, dacă au o formă nepotrivită, pot prejudicia aspectul fizic sau adăuga ani în plus.
Mai mult decât un simbol al frumuseții, sprâncenele, redau și trăsăturile personalității: forță, delicatețe, determinare, feminitate sau perfecțiune.

Pentru că nu toate am primit sprâncene dese și formate natural,se intamplă deseori să simțim nevoia să umplem golurile lăsate de natură între firele noastre de sprâncene. Cel mai simplu este să apelăm la un profesionist,care ne va consulta ca forma și culoarea aleasă să se potrivească perfect cu tenul și culoarea părului tău.

Machiajul semipermanent ne oferă posibilitatea de a reconstrui sprâncenele pe o perioadă îndelungată și ne ajută să punem în valoare frumusețea naturală, pentru a ne bucură de aspectul nostru zilnic.

Cultura actuală încurajează păstrarea firelor de păr în sprânceană. Tendințele modei sunt cât mai naturale, însă nu ne impun o anumită formă sau linie. Majoritatea persoanelor își doresc o sprânceană îngrijită, bine definită, mai deasă însă nu dominantă. Toate aceste beneficii le putem obține cu ajutorul machiajului semipermanent.

Micropigmentarea, ne permite un spectru foarte larg de proceduri pentru a crea un aspect armonios. Tendința în micropigmentare este de-a folosi tehnici care ne-ar pune în evidentă trăsăturile naturale și nu un efect de cosmetică decorativă. După un astfel de tratament se observă o schimbare spectaculoasă și foarte naturală.

Cea mai întrebată tehnică de lucru este FIR CU FIR sau HAIRSTROKE – obținând un LOOK mai natural, păstrînd firele de păr, o sprânceană bine definită și îngrijită!

Dermopigmentare Pleoape

Ochii sunt foarte importanți pentru o femeie deoarece se spune că sunt fereastra sufletului și că privirea este cea care, invariabil, atrage atenția ca un magnet. Nu este de mirare că majoritatea femeilor sunt preocupate de această trăsătură a chipului și încearcă să o evidențieze cu ajutorul tehnicilor de machiaj, în special prin trasarea conturului cu ajutorul creionului dermatograf. Însă aceasta, este o procedură ce necesită timp și repetabilitate. Soluția pe care multe femei din întreaga lume o aleg este este micropigmentarea sau machiajul semipermanent a pleoapelor.

Pentru a intensifica expresivitatea privirii putem accentua doar rădăcina genelor ori putem desena un contur fîn, delicat, sau mai pronunțat, după preferințe, după forma feței și a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf ori tuș de pleoape. Linia intensificată a genelor și conturul delicat și natural al pleoapei crează umbre misterioase și oferă expresivitate privirii.

Îndepărtare Tatuaje

Ai un tatuaj efectuat greșit și nu știi cum să scapi de el?
Avem cea mai bună soluție – cea mai sigură metodă din lume!

TATTOO REMOOV & NEEDLE 88 – este o metodă de eliminare a tatuajelor, care garantează siguranța și calitatea rezultatelor excepționale, fără a utiliza laser, substanțe acide sau chirurgie invazivă, folosind o soluție cu PH 10 la bază fără a provoca inflamații sau cicatrici pe piele.

  • Soluția Tattoo Remoov poate fi folosită pentru orice tatuaj, orice tip de pigmenți.
  • Are eficientă dovedită pentru orice tip de tatuaj indiferent de culoare sau de pigment. Este recomandat a se utiliza și în cazul tatuajelor mai vechi de 10 ani.
  • Este noninvaziv, nu distruge legăturile de colagen, nu penetrează pielea și nu lasă cicatrici.

Cum ne pregătim pentru o ședință de micropigmentare?

1. Este important să vă faceți o imagine despre ce înseamnă micropigmentarea.
Recomandabil să vă informați pentru a înțelege ce este și cum se desfășoară procesul dar și care ar fi cele mai frecvente întrebări legate de această procedură.

2. Este bine să fiți pregătite pentru un pic de roșeață în zona afectată.
Cu toate că se întâmplă destul de rar, roșeața și iritația ușoară pot apărea în zona lucrată. Pielea reacționează diferit așa că e bine de știut că în urma procedurii e posibil puțină roșeață.

3. Folosiți cât mai puțin machiaj.
Este recomandat ca înainte de ședința de micropigmentare să folosiți un machiaj cât mai ”light”. Asta nu înseamnă că nu trebuie să vă machiați, doar că ar trebui să încercați să evitați zonele afectate tratate.

4. Atenție la medicamentație.
Vă sugerăm să evitați medicamentele cu efect puternic asupra organismului.

5. Consumul de alcool înainte de procedură.
Ar fi ideal dacă nu ați consuma nici un fel de băutură alcoolică cu 48 de ore înainte de procedură.

6. Donatorii de sânge.
Nu este este recomandat să donați sânge în ziua ședinței deoarece organismul s-ar putea simți slăbit pentru o asemenea intervenție.

Pentru rezultatele cele mai bune, este recomandat să nu pensați sprâncenele înaintea ședinței de micropigmentare. Nici epilarea cu ceară nu este recomandată înainte și după procedură.

Discutați cu specialistul despre starea de sănătate.
Specialistul în micropigmentare trebuie știe detalii generale despre starea dumneavoastră de sănătate. Alergiile și bolile cronice sunt aspecte importante de menționat. Nu uitați să vorbiți despre substanțele cosmetice care au efecte negative asupra pielii dumneavoastră.

Urmând aceste instrucțiuni cu siguranță veți avea o experință foarte pozitivă în urma ședinței de micropigmentare!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH