Estetică facială

Allure Spa vă oferă o gamă variată de tratamente faciale menite să atingă obiectivele dumneavoastră de frumusețe și sănătate. Produsele cosmetice de la Academie vor sta la bază tratamentelor noastre și vor satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de estetică facială. Toate tipurile de ten vor găsi la noi soluții și variante de tratament potrivite în așa fel încât efectele să fie atât eficiente la nivelul cerințelor cât și relaxante. Așadar, am ales special pentru dumneavoastră cele mai bune tratamente, ingrediente și aparate pentru a favoriza regenerarea țesuturilor protectoare, a combate imperfecțiunile specifice fiecărui tip de ten și pentru a reduce semnele de îmbătrânire.

Tratament Basic Purifier

Tratament facial revitalizant ce ajută la împrospătarea pielii obosite pentru un aspect radiant în mod natural.

Tratament Deep Cleansing cu microdermoabraziune sau ultrasunete

Acestea sunt, fără îndoială, unele din cele mai complexe tratamente de îngrijire a feței, constând în etape de curățare progresivă, ingriire și echilibrare seboreică, acționând în cele mai profunde straturi ale pielii, rezultând astfel un ten curat, mat, revigorat, radiant și echilibrat.

Tratament Hidratare Optimală

Un tratament intensiv hidratant ce revitalizează și dă strălucire tenului, garantând o relaxare optimă prin tehnicile specifice de masaj care vor aduce un plus de tonus și vitalitate pielii. Ovalul feței este restructurat, trăsăturile complet destinse și liniile fine sunt estompate.

Tratament Anti-Age (colagen/hialuronic)

Tratament anti-îmbătrânire, tonifiant și bio-restructurant ce conferă un efect de lifting, remodelând conturul feței, ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse, iar tenul căpăta o strălucire irezistibilă.

Tratament Lift & Firm cu vitamina C

Sfidează procesul de îmbătrânire cu ajutorul acestui tratament cu efect de lifting facial. Un mix puternic de ingredienți activi performanți pe bază de extracte din plante ce reduc considerabil ridurile și liniile fine, semnele de oboseală fiind vizibil atenuate, iar nivelul de elastină optimizat. Eficiența acestui tratament este sporită prin folosirea soluției active concentrată de vitamina C.

Tratament Age Defying Complete

Un ritual complex ce constă în asocierea tratamentului LPG cellu M6 facial cu tratamentul “Lift & Firm cu vitamina C” și tratamentul “Eye Conture” pentru un super efect anti-îmbătrânire cu un plus de vitalitate și strălucire debordantă.

Tratament Flash Beauty

Este alegerea optimă înaintea unui eveniment special, conferind un efect de pumping și luminozitate tenului.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH